Termeni şi Condiţii

Acest acord a fost modificat ultima dată la 26 decembrie 2021.

Termeni şi Condiţii OMGAcoperisuri.ro – Acoperişuri şi Ţigle. Ferestre mansardă. Scări pod. Sisteme de ventilaţie. Jgheburi şi burlane. OMG Acoperişuri – Acoperisuri. Ferestre mansarda. Scari pod mansarda. Sisteme pluviale. Ventilatii. Cosuri de fum. Panouri sandwich. Pavaje.

Cumpărarea produselor prin acest site implică acceptarea unor termeni şi condiţii. Vă rugăm să le citiţi cu atenţie.

Acest site este proprietatea companiei OMG STEEL PARTNERS SRL cu sediul în Baia Mare, str. Oborului nr. 11, judeţul Maramureş, telefon: 0786 514 376, înregistrată la Registrul Comerţului Maramureş cu nr. J24/932/2014, având codul fiscal RO 33660488, ce poate fi contactată pe adresa de e-mail comenzi@omgacoperisuri.ro.

Prin utilizarea site-ului şi/sau al oricărui alt serviciu oferit în site, se consideră că aţi citit, înteles şi acceptat integral termenii şi condiţiile de utilizare ale site-ului. Administratorul site-ului va depune toate diligenţele în vederea menţinerii corectitudinii informaţiilor expuse pe site. Cu toate acestea, având în vedere posibile erori cu privire la aceste informaţii, societatea precizează că imaginea produselor are caracter informativ; unele caracteristici sau preţul produselor prezentate pe site, pot fi modificate fără preaviz sau pot conţine erori de operare. De asemenea, din considerente legate de spaţiu şi coerenţa structurii informaţiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, însă societatea face eforturi de a prezenta informaţiile cele mai relevante.

Termeni şi Condiţii OMG STEEL PARTNERS SRL. Acoperişuri şi Ţigle. Ferestre mansardă. Scări pod. Sisteme de ventilaţie. Jgheburi şi burlane. OMG Acoperişuri – Acoperisuri. Ferestre mansarda. Scari pod mansarda. Sisteme pluviale. Ventilatii. Cosuri de fum. Panouri sandwich. Pavaje.

Numai consultarea website-ului este permisă. Nu este autorizată stocarea oricăror informaţii de pe website pe hard disk. Este interzisă utilizarea secţiunilor de administrare, modificarea în orice mod şi cu orice mijloace a conţinutului sau formei website-ului. Nu se pot şterge sau schimba niciun fel de informaţii care fac parte din website şi în acelaşi timp nu se pot adăuga alte informaţii sau fişiere. Nu sunt permise scripturile sau programele care accesează un număr semnificativ de pagini de pe acest website într-o perioadă scurtă de timp. Dacă identificaţi o eroare sau o violare a securităţii, vă rugăm să ne scrieti pe adresa de e-mail comenzi@omgacoperisuri.ro.

În cuprinsul acestui SITE următorii termeni vor însemna:

CUMPĂRĂTOR – persoană, firmă, companie sau altă entitate juridică ce emite o comandă.
VÂNZĂTOR – societatea comercială OMG STEEL PARTNERS SRL cu sediul în Baia Mare, str. Oborului nr. 11, judeţul Maramureş, telefon: 0786 514 376, înregistrată la Registrul Comerţului Maramureş cu nr. J24/932/2014, având codul fiscal RO 33660488.
PRODUSE ŞI SERVICII – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate în comandă, care urmează a fi furnizate, respectiv prestate de către VÂNZĂTOR CUMPĂRĂTORULUI.
COMANDĂ – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător şi Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile şi Serviciile, iar Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri şi Servicii şi să facă plata acestora.
Comanda minimă acceptată pe site-ul nostru omgacoperisuri.ro este de 3.000 de lei.
CONTRACT – o comandă validă, confirmată de către Vânzător.
SPECIFICAŢII – toate specificaţiile şi/sau descrierile Bunurilor şi Serviciilor, aşa cum sunt precizate în Comandă.

OMG STEEL PARTNERS SRL îşi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără nicio notificare. Informatiile furnizate către OMG STEEL PARTNERS SRL sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse, efectuarea comenzilor online, conform legilor în vigoare.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod.

CUM CUMPĂR?

Prin lansarea unei comenzi pe site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail, SMS, telefon) prin care Vânzătorul îşi derulează operaţiunile pe site.
Vânzătorul va informa Cumpărătorul, prin mesaje distincte, înregistrarea (preluarea) comenzii şi procesarea ei. Înregistrarea unei comenzi online de către Vânzător, discuţiile telefonice sau prin alte mijloace de comunicare NU constituie o validare şi confirmare fermă a comenzii şi, în consecinţă, NU semnifică încheierea contractului la distanţă.

Contractul la distanţă se consideră ÎNCHEIAT atunci când vânzătorul confirmă explicit o comandă, şi acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor comenzii.

Comanda se consideră validă numai după confirmarea de către Vânzător a disponibilităţii stocului, a preţului precum şi a caracteristicilor produselor, respectiv a serviciilor solicitate de Cumpărător.

Termenele şi conditii generale de vânzare vor sta la baza Contractului încheiat, în completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de către Vânzător (sau producător), precum şi documentele fiscale şi de însoţire ale mărfii.

Termeni şi Condiţii OMGAcoperisuri.ro. Acoperişuri şi Ţigle. Ferestre mansardă. Scări pod. Sisteme de ventilaţie. Jgheburi şi burlane. OMG Acoperişuri – Acoperisuri. Ferestre mansarda. Scari pod mansarda. Sisteme pluviale. Ventilatii. Cosuri de fum. Panouri sandwich. Pavaje.

Obiectul Contractului – îl constituie vânzarea PRODUSELOR, respectiv prestarea SERVICIILOR, în conformitate cu disponibilitatea stocului la vânzător sau direct la Producător, preţul şi caracteristicile menţionate în confirmarea transmisă de Vânzător pentru validarea comenzii prin care Cumpărătorul şi-a exprimat intenţia de achiziţie.

Comanda Clientului – clientul se înregistrează în SITE pe baza unei adrese de e-mail şi a unei parole unice, selectează produsele, apoi apasă butonul “Adauga în Cos”. Prin apăsarea butonului “Coş”, clientul are posibilitatea să parcurgă lista produselor, să modifice cantităţile şi să confirme intentia de cumpărare prin accesarea butonului “Finalizare” sau “Continuă cu finalizare comenzii”.
Înainte de finalizarea comenzii cumpărătorul îşi completează adresa de facturare şi de livrare (dacă aceasta diferă de cea de facturare) cu toate datele solicitate şi necesare pentru finalizarea comenzii, alege modalitatea livrării, alege modalitatea de plată, apoi îşi exprimă acordul cu Termenii şi Condiţiile şi cu Politica de confidenţialitate a magazinului nostru online apăsând butonul “Plasează comanda”. Ulterior finalizării comenzii, clientul va primi un mesaj pe email de validare a primirii comenzii.

PREŢUL CONTRACTULUI

Preţul Contractului îl constituie preţul vânzării Produselor, respectiv prestării Serviciilor, cuprins în comanda validată prin confirmarea de către Vânzător.
Cu toate acestea, SOCIETATEA atenţionează asupra faptului că există cazuri când, ca urmare a unor disfuncţionalităţi ale SITE-ului sau erori, preţul afişat pe SITE poate să nu fie cel real. În aceste cazuri, Vânzătorul va informa Cumpărătorul asupra preţului corect, menţionându-l în cuprinsul confirmării comenzii.
Preţul include TVA.

MODALITĂŢI DE PLATĂ

Preţul Contractului poate fi efectuat printr-una dintre următoarele modalităţi, în funcţie de opţiunea clientului:

  • Plata Numerar la livrare – se face în lei, integral, la livrare. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării comenzii. În cazul livrării produselor de către curier, plata se va face către comisionarul care efectueaza livrarea. Modalitatea de plată cu numerar la livrare nu este disponibilă pentru comenzi online a căror valoare cu TVA este mai mare de 5000 Lei pentru persoane juridice.
  • Plata prin Transfer bancar (Ordin de plată) – Livrarea mărfii se face după confirmarea plăţii în contul societăţii noastre.
  • Plata cu cardul – Magazinul online foloseşte pentru tranzacţiile online serviciile … . Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiţii de siguranţă deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic şi Electron) şi MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacţiilor online, care oferă confidenţialitate, siguranţă şi simplitate în achiziţia produselor şi serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul băncii, magazinul nostru nu solicită şi nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.
    Pentru plăţile prin card bancar nu este perceput nici un comision. Pentru plăţile cu card bancar, tranzacţia va apărea pe extrasul de cont al clientului plătitor. Platforma … prelucrează datele dvs. personale în calitate de operator independent pentru procesarea plății online. Puteți consulta mai multe detalii despre politica acestora de prelucrare a datelor dvs. personale colectate în vederea procesării plății aici: https://… . În cazul în care apar probleme legate strict de procesarea plății dvs., veți putea fi contactat în mod direct de către reprezentanții … pentru soluționarea acestora.

LIVRAREA PRODUSELOR

1. Livrarea se realizează la adresa de livrare introdusă de către CLIENT în formularul de comandă.
2. Livrarea se face prin curierat, prin mijloace proprii sau alte mijloace, în termen de 1-3 zile lucrătoare.
3. Livrarea se face în funcţie de localitatea livrării, în funcţie de greutatea şi dimensiunea produselor.
4. Costul transportului este afişat în partea de Finalizare a comenzii, în secţiunea “Livrare” sau se stabileşte între VÂNZĂTOR şi CUMPĂRĂTOR după plasarea comenzii de către cumpărător.
Comanda minimă este de 3.000 lei (TVA inclus).
5. Pentru comenzile de peste ??? de lei livrarea este gratuită.
6. Vânzătorul, în cazul în care nu poate executa Contractul motivat de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa Cumpărătorul despre această indisponibilitate, urmând ca sumele de bani achitate de către Cumpărător pentru produsul sau serviciul indisponibil să fie rambursate în termen de maximum 10 de zile calendaristice.
7. În cazul în care Vânzătorul primeşte informaţii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, a respingerii de către banca emitentă a cardului sau a tranzacţiei, a invalidării tranzacţiei de către procesatorul de carduri, Vânzătorul îşi rezervă dreptul de a denunţa unilateral contractul, fără ca acest lucru să se considere o încălcare a Contractului.
8. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menţionată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va veni încă o dată după ce va restabili contactul cu clientul. În cazul în care acesta nu poate fi contactat, comanda va fi anulată şi produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.

ALTE CONDIŢII CONTRACTUALE

Vânzătorul va depune eforturi rezonabile în vederea menţinerii corectitudinii informaţiilor expuse pe site, cu privire la disponibilitatea, preţul şi caracteristicile produselor comercializate.

La încărcarea datelor vă rugăm să acceptaţi că pot apărea erori de factură umană: preţuri, caracteristici ale produselor, poze informative care ar putea fi greşit introduse în bazele noastre de date sau afişate gresit.
Compania OMG STEEL PARTNERS SRL îşi alocă dreptul de a CORECTA EROAREA în momentul sesizării ei sau în momentul validării comenzii prin email de confirmare trimis clientului.

Produsele comercializate prin intermediul OMG STEEL PARTNERS SRL sunt noi, în ambalajul original al producătorului.

OMG STEEL PARTNERS SRL îşi rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de OMG STEEL PARTNERS SRL cum ar fi: întârzieri ale furnizorilor, incendii, explozii, inundaţii, epidemii, greve, acţiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, tulburări civile sau alte impedimente de forţă majoră, conform uzanţelor legii româneşti.

În cazul în care aveti plângeri sau sesizări cu privire la calitatea produselor, serviciilor sau a unor comenzi specifice, care pot fi rezolvate în mod direct cu persoana de contact din cadrul firmei noastre, puteţi contacta în mod gratuit o persoană specializată pentru a rezova prin conciliere amiabilă nemulţumirea dumneavoastră.
OMG STEEL PARTNERS SRL livrează marfa de pe site-ul omgacoperisuri.ro numai pe teritoriul Romaniei.

Termeni şi Condiţii OMG STEEL PARTNERS SRL. OMG Acoperisuri Baia Mare – Depozit materiale de constructii – magazin online specializat in vanzarea de tigla metalica si sisteme de acoperisuri metalice, tigla metalica, tabla acoperis, tigla ceramica, din beton – ofera la pret avantajos acoperis din tabla faltuita, tabla cutata, sisteme de invelitori, ferestre de mansarda Fakro, sistem pluvial, cosuri de fum. Oferte si Preturi – Acoperisuri Baia Mare – rezidentiale si industriale – Livrare Gratuita la domiciliu in Satu Mare si Baia Mare, Maramures, in functie de cantitate.

OMG STEEL PARTNERS SRL Baia Mare – Depozit materiale de construcţii – magazin online specializat în vânzarea de ţiglă metalică şi sisteme de acoperişuri metalice, ţiglă metalică, tablă acoperiş, ţiglă ceramică, din beton – oferă la preţ avantajos acoperiş din tablă fălţuită, tablă cutată, sisteme de învelitori, ferestre de mansardă Fakro, sistem pluvial, coşuri de fum. Oferte şi Preţuri – Acoperişuri Baia Mare – rezidenţiale şi industriale – Livrare Gratuită la domiciliu în Satu Mare şi Baia Mare, Maramureş, în funcţie de cantitate.

OMG STEEL PARTNERS SRL – Acoperisuri. Ferestre mansarda. Scari pod mansarda. Sisteme pluviale. Ventilatii. Cosuri de fum. Panouri sandwich. Pavaje. OMG Acoperisuri.

Termeni şi Condiţii OMG STEEL PARTNERS SRL – Acoperişuri. Ferestre mansardă. Scări pod mansardă. Sisteme pluviale. Ventilaţii. Coşuri de fum. Panouri sandwich. Pavaje. OMG Acoperişuri.

Acoperişuri şi Ţigle. Ferestre mansardă. Scări pod. Sisteme de ventilaţie. Jgheburi şi burlane. OMG Acoperişuri – Acoperisuri. Ferestre mansarda. Scari pod mansarda. Sisteme pluviale. Ventilatii. Cosuri de fum. Panouri sandwich. Pavaje.